Acuze grave la adresa autorităților, care exagerează cu măsurile de carantină. Sub pretextul că telefoanele sunt pline de microbi, unei femei obligate să stea în carantină i-a fost confiscat și mobilul, așa că biata ființă a fost lăsată 14 zile fără niciun mijloc de a bârfi cu nimeni! Rudele femeii spun că asta e tortură, nu carantină!femeie_nebarfita.jpg

Biata femeie, nebârfită de o săptămână, a început să trimită bilețele pe sub ușă, pe care scria că vecina de deasupra probabil are un amant nou, că scârțâie patul altfel de vreo 2 nopți, însă nu i-a răspuns nimeni. Ea poate fi văzută uneori la fereastră, făcând semne obscene și arătând spre etajul superior, spre stupefacția trecătorilor.

O femeie din bloc, bătrână și decrepită, s-a oferit să se sacrifice și să intre în apartamentul femeii: ”Ce sens are să trăiești dacă nu poți să bârfești?”, spune bătrâna. ”Femeia aceea suferă ceva mai rău decât orice i-ar face virusul”, a mai spus baba, decisă să-și facă sepukku prin bârfă.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Ionut | Thursday, 05.03.2020 10:26 Social

National Cinematografic