Surpriză imensă pentru călătorii personalului Iași-Galați. O viitură puternică a luat trenul pe sus și l-a transportat cu o viteză descrisă de mecanicul de tren ca fiind ”amețitoare, peste 20 km/h”. Trenul nu doar că a sosit la timp, a ajuns chiar cu 25 de minute mai devreme, luându-l prin surprindere pe șeful gării, care se aștepta ca trenul să facă timpul normal și să sosească abia peste 2-3 zile.tren_adus_de_viitura.jpg

Călătorii sunt în siguranță și bucuroși că au sosit așa repede: ”Dacă știam că face trenul atât de puțin, aș fi cumpărat și bilet!”, a declarat Ghiocel Asimionesei, pasager din trenul personal.

Toate trenurile din Moldova vor fi dotate cu veste de salvare, barcă gonflabilă și câte un colac la fiecare compartiment. Din cauza ploii, mai multe trenuri s-au oprit, pentru că s-au udat cărbunii, s-a stins focul la cazan și locomotiva nu mai poate face presiune de abur, deci n-are cum să mai plece de pe loc.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Ionut | Thursday, 13.10.2016 13:27 Social

National Cinematografic