Invazie de urși la un supermarket din Brașov care avea promoție la zmeură

Situație critică la un supermarket din Brașov, unde pe șeful de raion fructe l-a mâncat în cur să pună zmeura la promoție, iar zvonul s-a răspândit rapid printre sutele de urși din Bucegi, care au dat năvală în parcare, să profite de reducere. La prima oră nu mai era niciun cărucior disponibil, urșii le luaseră pe toate și stăteau la coadă să intre în supermarket și să-și burdușească coșurile cu zmeură.

Problemele au început când urșii au observat că le trebuie o monedă ca să scoată cărucioarele de cumpărături, ceea ce i-a înfuriat la culme: ”Ce e retardarea asta? Ne tratați ca pe niște golani? Ce-o să fac cu căruciorul ăsta în pădure? Îmi țin fagurii de miere în el?”, ar fi exclamat un urs indignat.

Odată pătrunși în magazin, urșii s-au încăierat pe zmeură, scena din raion fiind descrisă de un angajat drept ”un gem de zmeură care se zvârcolea, cu păr, dinți și gheare”. Situația s-a aplanat după ce urșii au mâncat niște caserole cu carne marinată, care evident era expirată, așa că i-a luat cufureala și au tulit-o în boscheții care înconjoară orașul Brașov.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
11 iunie 2021 08:06
Citește mai mult despre: Brașov urși zmeură

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult