La presiunea mai multor medici psihiatri, inventatorul dietei vegane a fost nevoit să recunoască ceea ce era evident pentru oamenii normali la cap: că totul a fost o glumă, cu efecte din păcate foarte proaste.autor_regim_vegan.jpg

“N-aş fi crezut niciodată că oamenii vor pune botul la gluma asta. Iată-mă autorul celui mai mare trolaj din istoria oamenirii”, spune Jack Butcher, autorul cărţii “De ce hrana vegetală e secretul fericirii pentru proşti” - titlul original fiind “Veggie food is bliss for dummies”.

“Avem canini, cum să fim vegani? Avem un stomac cu o singură cameră, nu cu 4, cum au toate mamiferele ierbivore. Este complet absurd, şi totuşi aceşti oameni încă mai cred că e în regulă să nu mănânci deloc carne”, spune Jack Butcher.

Jack Butcher, care nu consumă altceva decât carne sau măduvă, recunoaşte că în copilărie i s-au dat legume, de către o mătuşă cu debilitate psihică. "Mă gândisem atunci ce tare ar fi o lume în care oamenii mănâncă doar legume. Apoi prietenii mi-au zis: eşti fraier dacă nu faci o carte cu chestia asta. Ceva absurd, cu regimul vegan. Şi uite aşa am ajuns să-mi bat joc fără să vreau de milioane de persoane. Îmi pare rău. Înţelegeţi, oameni buni. Veganismul este imposibil", spune Jack Butcher.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de TNR | Thursday, 23.01.2020 17:35 Social

National Cinematografic