Inventatorul veganismului rupe tăcerea: “Ce, mă, voi nu ştiţi de glumă?”

La presiunea mai multor medici psihiatri, inventatorul dietei vegane a fost nevoit să recunoască ceea ce era evident pentru oamenii normali la cap: că totul a fost o glumă, cu efecte din păcate foarte proaste.

“N-aş fi crezut niciodată că oamenii vor pune botul la gluma asta. Iată-mă autorul celui mai mare trolaj din istoria oamenirii”, spune Jack Butcher, autorul cărţii “De ce hrana vegetală e secretul fericirii pentru proşti” – titlul original fiind “Veggie food is bliss for dummies”.

“Avem canini, cum să fim vegani? Avem un stomac cu o singură cameră, nu cu 4, cum au toate mamiferele ierbivore. Este complet absurd, şi totuşi aceşti oameni încă mai cred că e în regulă să nu mănânci deloc carne”, spune Jack Butcher.

Jack Butcher, care nu consumă altceva decât carne sau măduvă, recunoaşte că în copilărie i s-au dat legume, de către o mătuşă cu debilitate psihică. „Mă gândisem atunci ce tare ar fi o lume în care oamenii mănâncă doar legume. Apoi prietenii mi-au zis: eşti fraier dacă nu faci o carte cu chestia asta. Ceva absurd, cu regimul vegan. Şi uite aşa am ajuns să-mi bat joc fără să vreau de milioane de persoane. Îmi pare rău. Înţelegeţi, oameni buni. Veganismul este imposibil”, spune Jack Butcher.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de TNR
23 ianuarie 2020 15:01

Alte articole

Vezi mai mult