Răsturnare de situaţie în cazul românului cu maşina MUIEPSD. După ce a fost oprit de poliţiştii de la Rutieră, care i-au ridicat numerele, şoferul a descoperit că de fapt nu are dosar penal. Poliţiştii pur şi simplu erau invidioşi că el are plăcuţele respective, aşa că le-au luat şi le-au pus pe Loganul lor de serviciu.muiepsd_politie.jpg

Mai mulţi şoferi din Bucureşti confirmă că au văzut în trafic maşina de Poliţie cu MUIEPSD: “Eram pe Unirii şi a trecut cu girofarele pornite. Ne-au dat flashuri să ne dăm la o parte şi ziceau «Trageţi pe dreapta, că trec şmecherii cu MUIEPSD!»”, declară un şofer.

Psihiatrii confirmă posibilitatea ca poliţiştii să fi luat plăcuţele pentru că ei nu au cu ce altceva să se laude: “Nu strălucesc nici prin inteligenţă, toţi ştim prostia proverbială a poliţiştilor rutieri, au nişte maşini jenante, ruginite, nişte pistoale Carpaţi şi o şapcă. E normal să dorească să iasă şi ei în evidenţă cu ceva, să fie centrul atenţiei. Cu plăcuţele MUIEPSD poliţiştii reuşesc acest lucru”, spune Decebal Popescu reputat psihiatru.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Monday, 30.07.2018 14:43 Social

National Cinematografic