Invidie! Poliţiştii au luat numerele cu MUIEPSD, dar ca să le pună pe maşina lor

Răsturnare de situaţie în cazul românului cu maşina MUIEPSD. După ce a fost oprit de poliţiştii de la Rutieră, care i-au ridicat numerele, şoferul a descoperit că de fapt nu are dosar penal. Poliţiştii pur şi simplu erau invidioşi că el are plăcuţele respective, aşa că le-au luat şi le-au pus pe Loganul lor de serviciu.

Mai mulţi şoferi din Bucureşti confirmă că au văzut în trafic maşina de Poliţie cu MUIEPSD: “Eram pe Unirii şi a trecut cu girofarele pornite. Ne-au dat flashuri să ne dăm la o parte şi ziceau «Trageţi pe dreapta, că trec şmecherii cu MUIEPSD!»”, declară un şofer.

Psihiatrii confirmă posibilitatea ca poliţiştii să fi luat plăcuţele pentru că ei nu au cu ce altceva să se laude: “Nu strălucesc nici prin inteligenţă, toţi ştim prostia proverbială a poliţiştilor rutieri, au nişte maşini jenante, ruginite, nişte pistoale Carpaţi şi o şapcă. E normal să dorească să iasă şi ei în evidenţă cu ceva, să fie centrul atenţiei. Cu plăcuţele MUIEPSD poliţiştii reuşesc acest lucru”, spune Decebal Popescu reputat psihiatru.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
30 iulie 2018 12:43
Citește mai mult despre: inmatriculare politisti PSD

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult