Iohannis mai cumpără 200.000 de BMW-uri de la prietenul lui și le dă profesorilor

Cine a zis că nu se implică? Președintele Klaus Iohannis rezolvă cât se poate de elegant greva profesorilor, propunând un compromis profitabil pentru toate lumea. Astfel, în locul voucherelor sau măririlor de salarii, Iohannis s-a angajat să cumpere din banii statului încă 200.000 de BMW-uri de la importator, prietenul său drag Michael Schmidt.

Soluția înseamnă în primul rând creștere economică. Inițial doar pentru firma lui Schmidt și pentru Iohannis, care evident va încasa un comision discret, dar consistent, însă în următorii ani vor crește și alte companii, mai ales service-uri auto, spălătorii, magazine de piese și accesorii, pe măsură ce profesorii își folosesc noile autoturisme.

”În aceste condiții, consider că greva trebuie să înceteze imediat”, declară Klaus Iohannis. ”Cu noile BMW-uri profesorii nu se vor mai simți umiliți atunci când vor merge la școală. Cine mai îndrăznește acum să pună în pericol examenele de Bac și Capacitate, când statul le oferă profesorilor cele mai bune mașini germane, prin intervenția mea directă?”, a argumentat Klaus Iohannis.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
2 iunie 2023 12:30
Citește mai mult despre: BMW grevă iohannis protest

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult