Iohannis, primul proiect de infrastructură: un canal spre Dunăre la care vor lucra toți pesediștii

Nici nu a fost validat în funcția de președinte și deja este pus pe treabă. Viitorul președinte Klaus Iohannis vrea să creeze un milion de locuri de muncă, așa cum a promis contracandidatul său Victor Ponta încă din 2012, în special în zona construcțiilor civile și a serviciilor.

„Vreau să arăt că nu sunt rachiunos. Deși am fost atacat de PSD în această campanie la modul cel mai josnic, mi-au verificat părinții, m-au făcut vânzător de copii și neamț neortodox, eu nu sunt genul care să port pică. De aceea le întind o mână și o ofertă de muncă. Vrem să construim un canal de la București la Dunăre iar ei sunt primii la care m-am gândit”, a declarat Iohannis.

Acesta a spus că, din păcate, România nu își permite utilaje performante pentru săpat, decolmatat sau nivelat digurile și malurile viitorului canal, ceea ce înseamnă că mare parte din muncă se va face manual. „Sigur, vor fi condiții grele, dar asigurăm cazare gratuită chiar pe malul canalului, în barăci. Cine nu și-ar dori să fie cu toți prietenii și complicii laolaltă într-o căsuță vintage pe faleză? Când vor termina lucrarea, cei care supraviețuiesc chiar vor fi mândri că sunt români”.

Times New Roman e pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora 19:00, pe Prima TV! Dacă ai ratat ediția specială de duminică, dedicată alegerilor, urmăreşte-o acum în secţiunea Times New Roman TV.

Scris de Ef
19 noiembrie 2014 07:11
Citește mai mult despre: Canal iohannis PSD

Alte articole

Vezi mai mult