Iohannis, propunere de bun simţ: Indexăm pensiile, dar banii vor fi daţi de biserică şi Patriarh

Preşedintele ales Klaus Iohannis a decis ca alegătorii PSD, care au fost minţiţi de Ponta cu promisiunile lui, să nu sufere şi să li se indexeze pensiile, însă banii vor veni de la Biserica Ortodoxă şi de la Patriarhul Daniel. Vestea a fost primită cu stupoare pe dealul Mitropoliei, iar bisericile ortodoxe din toată ţara au început să tragă clopotele ca la o năvălire a turcilor.

“Slavă Domnului, bani sunt, după cum prea bine ştie lumea. Numai în ultima lună de campanie preoţii au primit de la Ponta zeci de milioane de Euro. Preoţii să se ţină de cuvânt, să arate că chiar îşi preţuiesc enoriaşii şi să contribuie la mărirea pensiilor cu 5%”, a declarat Klaus Iohannis.

În acest moment sute de mii de preoţi îşi opintesc şuncile îngropând prin curtea bisericilor averile adunate prin minciună şi manipulare de la credulii pe care până şi Ponta a reuşit să-i îmbrobodească, iar Patriarhul Daniel a refuzat să comenteze, smulgându-şi barba şi sfâşiindu-şi straiele de zeci de mii de Euro de pe el, fiindu-i imposibil să admită ca vreun ban al bisericii să ajungă la pensionari.

Times New Roman e pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora 19:00, pe Prima TV! Dacă ai ratat ediția specială de duminică, dedicată alegerilor, urmăreşte-o acum în secţiunea Times New Roman TV.

Scris de Ionut
20 noiembrie 2014 15:11

Alte articole

Vezi mai mult