Iohannis s-a lăudat în Germania că România e pe primul loc în lume la homeschooling

Aflat în vizită în Germania, unde a primit mai multe premii și medalii pentru democrație și orientare euro-atlantică, președintele României Klaus Iohannis a avut numai cuvinte de laudă despre țara noastră. Acesta și-a uimit gazdele anunțând că România este pe primul loc în lume la homescooling.

„După cum prea bine știți, meseria mea de bază este aceea de profesor. Încă din tinerețe am considerat că homescoolingul este cea mai bună metodă de educație, chiar eu am ținut numeroase cursuri acasă la mine, apoi mi-am mai luat niște case din acei bani, și am făcut chiar și multiple-homescooling. Când am devenit președinte am promis că voi face o reformă majoră în educație și, iată, aceasta se apropie de final”, a explicat Klaus Iohanis.

Președintele a spus că a dus bătălii grele pentru implementarea acestui sistem, numeroși actori politici fiind împotriva ideilor sale. „Abia când am reușit, printr-un sistem complex de măsuri, să fac salariile profesorilor atât de neatrăgătoare încât nici ei să nu mai vrea să vină la școală, ei bine, abia atunci am început să văd primele semne ale izbânzii. Sunt mulțumit de mine”.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

9 iunie 2023 13:13
Citește mai mult despre: educatie iohannis scoala

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult