IPJ Brașov explică sancționarea agentului umorist: „Nu acceptăm oameni care știu să scrie”

Conducerea IPJ Brașov a făcut presiuni asupra unui agent de circulație care își povestea aventurile pe Facebook să-și închidă contul și să nu mai dea declarații presei, pe motiv că strică imaginea instituției. Chestorul Ion Aron de la poliția Brașov a explicat că nu se cade ca un agent să de dovadă de „asemenea cunoaștere amănunțită a limbii române”.

Polițistul a explicat că, dacă un agent de circulație știe să scrie și mai are și umor, mai mult ca probabil este spion: „Unde ați văzut polițiști amuzanți? În filmele americane! Ce spune asta despre agentul de la Brașov? Este spion american, fără îndoială! Vreți să riscăm un război cu Rusia?”, a declarat Ion Aron, ajutat de un grup de lingviști.

„Un om care folosește mâinile cu care ar trebui să bată cetățeni pentru a scrie clar nu înțelege adevărata misie a polițistului, aceea de a băga spaima în cei care-i plătesc salariul”, a mai spus chestorul de la Brașov. Acesta a arătat că în urma isprăvilor agentului de circulație tot mai mulți derbedei evită să mai dea la Academia de Poliție. „Când au văzut că trebuie să și scrii au zis că preferă meserii mai simple, și se reorientează spre Jurnalism și PR”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

20 august 2015 16:18
Citește mai mult despre: politist

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult