IQ-ul mediu al locuitorilor din Năvodari s-a dublat după ce primarul le-a tăiat cablul TV

Scandalul din Năvodari ia amploare. La nici 24 de ore de când primarul a tăiat cablul în oraș, ca să nu apară un reportaj cu matrapazlâcurile lui, inteligența din localitatea de la malul mării aproape s-a dublat. Lipsiți de plăcerea televizorului, năvodărenii au încercat să găsească altceva cu ce să-și umple timpul. Primul care a resimțit efectele a fost fizicianul Stephen Hawking care a s-a trezit contestat în câteva teorii privind curbura spațiului și a timpului.

„Era să cad de pe scaun când am citit ce teorii revoluționare privind transportul cuantic și reversibilitatea timpului au locuitorii din Năvodari. Îmi pare rău că nu pot să le răspund la toți”, a declarat cunoscutul savant englez. Un locuitor al orașului, Constantin Velcea,l-a provocat pe Kasparov la câteva partide de șah rapid și, până acum, conduce cu 6-3, fără nici o remiză. „Îmi cer scuze față de colegi”, a spus Velcea, „nu am fost suficient de atent și am pierdut trei partide, pentru că joc în paralel și cu Karpov, ne trimitem mutările prin Whatsapp”.

Mișcările din Năvodari au început să ia amploare dup-amiaza, când s-au întors oamenii de la muncă. „Au venit și au dărmat biserica și vor să construiască în locul ei o școală și un dispensar medical”, s-a plâns un funcționar din primărie. Dealtfel, nici angajații statului nu au scăpat de creșterea IQ-ului în oraș. „Am fost adunați, ca animalele, dați afară din clădiri și trimiși la munca câmpului. Ne-au spus că atât ne duce capul”.

Cel mai grav afectat a fost primarul orașului, căruia dublarea IQ-ului l-a dus la amețitoarea sumă de 70 de puncte. „Acum a învățat brusc să citească și s-a luat cu mâinile de cap când a văzut ce scrie pe documentele alea pe care le semna «ca primarul»”, a povestit un localnic.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

19 octombrie 2015 15:43
Citește mai mult despre: cablu inteligenta navodari TV

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult