Ireal! Un român a ajuns acasă de la bere la 3 noaptea și şi-a găsit soţia în bucătărie, făcându-i mici

Încă un eveniment pe lista fenomenelor inexplicabile ale planetei! Este vorba de experiența ireală trăită de un român ajuns acasă de la bere la 3 noaptea: acesta și-a găsit soția în bucătărie, dar nu cu făcălețul în mână, ca de obicei, ci pregătindu-i mici. Șocul bărbatului a fost atât de mare încât inițial a vrut să plece, convins fiind că a greșit apartamentul. Dar nu, era la el acasă, iar soția lui îi pregătea mici la 3 noaptea!

Și de parcă șocul cu micii nu era suficient, bărbatul a descoperit că-n frigider îl așteptau și câteva beri. ”Niște Albacher reci ca gheața, exact cum ar trebui să fie o bere!”, a povestit norocosul. ”Sincer vă spun, erau atât de apetisante că nici măcar n-am apucat să mă ciupesc ca să mă conving că nu visez, că am deschis direct una. A mers la fix după mici.”

Unii dintre cei mai renumiți oameni de știință încearcă acum să găsească o explicație pentru comportamentul soției. ”E greu de înțeles o femeie în general, d-apoi o soție care-și așteaptă cu mici soțul venit de la bere”, oftează reputatul cercetător Pierre de Cebal. ”Deocamdată avem o singură certitudine: orice bărbat și-ar dori o astfel de soție. Sau, dacă nu, măcar niște mici și-o bere rece.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

7 iunie 2018 10:06

Alte articole

Vezi mai mult