Asta da fidelitate! Un hoţ a jefuit sute de ştrumfi dintr-un Mega Image, ameninţând personalul din magazin cu un cuţit de la fosta promoţie Mega, la care se dădeau cuţite. Atacatorul a dispărut cu două sacoşe (de Mega) pline cu ştrumfi, pe care va lua cu siguranţă zeci de mii de lei pe piaţa neagră, pentru că Bucureştiul e plin de copii înnebuniţi după ştrumfi.jaf_mega_image.jpg

Banditul a dovedit un cinism ieşit din comun şi a luat chiar şi ştrumfii pe care îi primiseră clienţii, după care l-a obligat pe directorul magazinului să deschidă seiful cu ştrumfi şi să i-i dea lui pe toţi, apoi a dispărut cu prada, sub privirile neputincioase ale bătrânului bodyguard de la Scorseze, care fusese trezit din somn de jaf.

În urma incidentului, Mega Image i-a oferit hoţului discount de 25% pe viaţă şi dreptul de a se băga în faţă la coadă în orice magazin, pentru că e probabil cel mai fidel cumpărător al lor. În plus, de acum înainte, clienţii care vor ştrumfi vor merge să-i ridice personal de la Banca Naţională, dar trebuie să aibă o maşină blindată, altfel riscă să fie jefuiţi.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Ionut | Friday, 24.03.2017 19:01 Social

National Cinematografic