Își bate p*la de ei! Patriarhul s-a oferit să apară în locul lui Grigore Leșe în piesa trupei Taxi

Așa cum era de așteptat, românul cel mai puțin afectat de piesa ”Despre smerenie” a trupei Taxi este chiar Patriarhul Daniel, cel despre care s-a presupus eronat că ar trebui să se simtă vizat. Și tocmai ca să arate că i se rupe p*la de piesă și de mesajul ei, Preafericitul s-a oferit să apară în locul lui Grigore Leșe în videoclip.

”Și nu numai atât, dar sunt dispus și să plătesc costurile cu realizarea noului videoclip, că îmi permit”, a plusat Patriarhul. ”Chiar mi s-a făcut milă de trupa Taxi când am văzut videoclipul lor. Și nu neapărat pentru că băiatul ăla care cântă pare de la școala ajutătoare, ci pentru că tot videoclipul lor emană sărăcie: filmarea e alb-negru, iar în fundal nu apare un euro, un lingou de aur, ceva acolo, e totul gol. Niște săraci!”

În mărinimia sa, Patriarhul Daniel s-a arătat dispus și să-i întrețină pe membrii trupei Taxi, ca să nu mai fie nimeni nevoit vreodată să asculte piesele lor inuman de enervante. ”Trupa Taxi e un cataclism al muzicii și cred că ar trebui oprită definitiv”, a spus Daniel. ”Le dau eu un acoperiș și trei mese pe zi și îi angajez șoferi pe limuzinele mele, numai să renunțe dracului la mizeria aia pe care o cântă și la care ei îi zic muzică.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
13 aprilie 2016 16:04
Citește mai mult despre: Patriarh sfidare

Alte articole

Vezi mai mult