Italia. Un român a strigat Allah Akbar în biserică şi în haosul creat a furat cutia milei

Diversiune în Italia. Românul care a strigat Allah Akbar în timpul slujbei dintr-o biserică a profitat de haosul care a urmat şi a sustras o sumă importantă din cutia milei. Autorităţile italiene confirmă că nu a fost vorba de un atac terorist, ci de o găinărie.

Autorul așa-zisului atac terorist ar fi avut și un complice, care sub pretextul că resuscitează persoanele leşinate, le lua portofelele, telefoanele şi ceasurile. Martori din biserică spun că atacatorul ar fi strigat de fapt ”Allah Akbar, mânca-ț-aș gura ta”.

Carabinierii spun că e vorba de o celulă teroristă bine organizată: ”Eram postați în jurul bisericii și strigau Fiare lom, probabil un cod prin care comunică apropierea forțelor de ordine”, declară Giancarlo Frappuccino, șeful carabinierilor din localitatea Coniglio Furbo, unde a avut loc atacul.

Aceeași celulă de teroriști e căutată și de câteva restaurante din zonă, unde se pare că se duc, comandă multă mâncare și când să vină nota strigă Allah Akbar și dispar în confuzia generală.

Scris de Ionut
9 ianuarie 2019 08:01
Citește mai mult despre: italia terorist

Alte articole

Vezi mai mult