Iubitorii de şobolani pleşuvi îi acuză de superficialitate pe iubitorii de pisici

Mai mulţi iubitori de şobolani pleşuvi au semnat o scrisoare deschisă care conţine acuze grave la adresa posesorilor de pisici din întreaga lume. Potrivit lor, iubitorii de pisici sunt nişte persoane superficiale, incapabile să vadă gingăşia şi drăgălăşenia interioară a unui animal.

Scrisoarea conţine şi nişte remarci răutăcioase cu privire la inteligenţa posesorilor de feline. Aceştia, se pare, se uită numai după animale blănoase şi frumoase pentru că nu sunt în stare să susţină o conversaţie cu un şobolan pleşuv. Atunci când şobolanul pleşuv încearcă să le spună ceva, iubitorii de pisici se uită ca proştii şi nu înţeleg nimic. În acel moment, şobolanului îi sare ţandăra şi pleacă să mai dăuneze prin gospodărie, deoarece adoră această activitate.

Iubitorii de şobolani pleşuvi acceptă că animalul lor preferat este cea mai dezgustătoare creatură de pe Pământ, dar spun că pentru ei aspectul fizic nu contează prea mult.

Iată ce declară posesorul unei minunate rozătoare chele, bolnavă, pe deasupra, şi de un fel de lepră, care a lăsat-o fără lăbuţele din faţă:

“Până la urmă, frumuseţea este trecătoare. Poate că pisica, aşa blănoasă şi zveltă, cu ochii ăia jucăuşi, e frumoasă acum, dar cu timpul se urâţeşte şi ea. O pisică e frumoasă până în momentul în care moare, pe urmă începe să se descompună şi să arate ca dracu.”

Scris de TNR
8 ianuarie 2011 08:01

Alte articole

Vezi mai mult