Jackpot Spintecătorul a mai eviscerat un aparat de păcănele în Rahova!

Încă o lovitură dată de Jackpot Spintecătorul, în Triunghiul Păcănelelor din Rahova. Renumitul devastator de aparate a așteptat să intre 3 lămâi și a acționat cu o precizie chirurgicală, spărgând geamul cu o cărămidă, apoi s-a făcut nevăzut. Măruntaiele mașinii zăceau într-o baltă de circuite, spre oroarea celorlalți jucători.

”Era o beznă adâncă, ceață, pâclă, negură, dar și un fum gros de țigară, n-am văzut nimic. Am auzit doar strigătul sfâșietor al aparatului spart. Am simțit ca și cum aș fi pierdut un copil”, spune un jucător de păcănele care a descoperit aparatul fără suflare. Martorii spun că Jackpot Spintecătorul pândește victimele și atacă doar atunci când pierde.

În Triunghiul Păcănelelor se speculează asupra identității reale a lui Jackpot Spintecătorul, unii având chiar îndrăzneala să spună că face parte din familia regală. Plutesc și acuzațiile rasiste, care până în acest moment sunt nefondate.

Poliția face cercetări și îi roagă pe jucători să înceteze să mai numească victimele ”niște panarame de aparate, care nici nu dădeau, ale dreacu`” și să ajute la găsirea infractorului.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
6 noiembrie 2020 18:45
Citește mai mult despre: păcănele rahova

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult