Jaf istoric la BOR! Un preot a fugit cu banii adunaţi la deschiderea anului şcolar

Pe patriarhul Daniel se pare că l-au ajuns blestemele din urmă. Tocmai când număra un miliard de dolari, banii pe săptămâna asta, a primit o veste care i-a stricat toată ziua. Se pare că un preot, care a oficiat deschiderea anului școlar în trei școli, un liceu și două grădinițe, a fugit cu banii de slujbă și nu mai este de găsit.

„Nu este un sentiment mai neplăcut decât să-ți fure cineva banii din portofel, pentru niște slujbe închinate unui personaj imaginar care, fără îndoială, nu va ajuta cu nimic nici pe fraierii care au suportat aia nici pe puradeii lor. Jenant, am ajuns să ne furăm între noi, ca românii obișnuiți”, a declarat, cu mâhnire, Patriarhul Daniel.

Pe de altă parte, însă, în acest caz s-a arătat mâna divină a lui Dumnezeu. Preotul care a fugit cu banii s-a dus cu ei, glonț, la cel mai apropiat local de păcănele și i-a pierdut în două ore. Patriahul Daniel a cerut judecarea în regim de urgență a infractorului și a cerut să fie deportat în Indonezia cu un kilogram de cocaină la el, ca să poată să fie condamnat la moarte.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

17 septembrie 2015 08:09
Citește mai mult despre: bani BOR scoala

Alte articole

Vezi mai mult