Jaf la cel mai mare depozit de pufuleţi din Capitală. Pagubele se ridică la 16 lei

Jaful a avut loc în această dimineață și hoții au acționat programat. Unul dintre ei a distras atenția paznicului cu o felie de pâine în timp ce ceilalți au scos efectiv pe poarta depozitului 3 tiruri pline cu pufuleți. Proprietarii depozitului susțin că pagubele se ridică la 16 lei și acuză tărăgănarea anchetei.

Procurorii de la Biroul de Combatere a Crimei Organizate au constituit un dosar penal pentru furt calificat și anchetează cazul în continuare. În această dup-amiază au cerut judecătoriei sector 1 aprobarea a 28 de mandate de ascultare pentru mai mulți suspecți în acest caz care au fost văzuți în preajma depozitului având urme de pufuleți la gură și pe haine.

„Vorbim de o cantitate mare de pufuleți care nu poate fi ascunsă ușor și nici transportată peste graniță fără a fi observată. E clar că avem de-a face cu o bandă specializată în furtul de pufuleți și că marfa sustrasă se află undeva în preajmă”, au declarat procurorii de caz.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
27 noiembrie 2020 16:11

Alte articole

Vezi mai mult