Jaful secolului la un Fornetti. S-au furat 3 saci de făină şi un butoi cu margarină

Se întețesc furturile spectaculoase în Capitală! Un magazin Fornetti a fost jefuit în această dimineață pe bvd. Coposu. Hoții au furat materia primă pentru produsele care urmau să se vândă luna viitoare: 3 saci cu făină și un butoi cu margarină, pe care le-au suit într-o dubă, cu intenția evidentă de a-și face foietaje la domiciliu.

Paznicul magazinului spune că hoții au fost prea rapizi pentru el, că el are 230 de kilograme pentru că tot ciupește din coșulețele cu fornetti.

Când au început să strige martorii: ”Jaf la Fornetti!”, mai mulți trecători au oftat și au dat din cap zicând: ”Da, chiar dacă par ieftine, de fapt e cam scump să cumperi foieajele alea care n-au decât calorii goale, de faci diabet și alte boli și acum dacă ajungi într-un spital ai cam încurcat-o”.

Există deja o teorie a conspirației, care susține că hoții ar fi niște nutriționiști vegani de gherilă, care vor să salveze populația de foietajele zaharoase și pline de calorii și să le înlocuiască cu unele sănătoare, cu legume, pe care evident nu le-ar cumpăra nimeni.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
26 mai 2020 09:05
Citește mai mult despre: jaf

Alte articole

Vezi mai mult