Jandarmeria susţine că nici măcar n-a dat cu gaz lacrimogen: Protestatarii aveau ochii roşii de la marijuana

La o lună de la incidentele care au oripilat o lume întreagă, Jandarmeria şi-a schimbat declaraţia! Acum, „pulanele PSD-ului” susţin că nici măcar nu au dat cu gaze lacrimogene în Piaţa Victoriei, explicând că protestatarii aveau ochii roşii şi tuşeau doar din cauza consumului de marijuana, speiş, maraciucă, ceambawamba şi alte droguri cu siguranţă ilegale.

„Se vede clar pe înregistrări cum aveau ochii roşii, de la drogul marijuana. Mulţi erau înlăcrimaţi, cu siguranţă de râs, pentru că şi acesta este unul din efectele drogului marijuana. Ulterior, au încercat să pătrundă într-un Spring Time din zonă, deoarece drogul marijuana provoacă o poftă de mâncare incontrolabilă”, a explicat specialistul în droguri al Jandarmeriei, maiorul Providenţiu Borcan.

„Mulţi dintre ei ţineau în gură nişte pipe imense pentru fumat marijuana, de forma vuvuzelelor, şi scandau mesaje legate de droguri, ca ‘LSD, ciuma roşie’ sau ‘M*ie Drognea’. E adevărat că la un moment dat am pus în funcţiune tunurile cu apă, dar doar ca să-i trezim”, a adăugat reprezentantul Jandarmeriei.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Vasile
13 septembrie 2018 14:09
Citește mai mult despre: 10 august Jandarmerie marijuana piata victoriei

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult