Jandarmii din Cluj, sincronizați perfect azi când au bătut o băbuță în piață

După ce jandarmii din Cluj s-au făcut de rușine la defilarea de 1 decembrie, conducerea instituției de bătut cetățeni a încercat să-și dreagă imaginea publicând un video în care arată coordonarea acestora. Videoclipul arată cum jandarmii sunt perfect sincronizați când bat cu pulanele o bătrânică ce vindea pătrunjel piața Mărăști.

Din imagini se vede cum trei jandarmi au ridicat pulanul simultan s-o pocnească în basma pe băbuță. Unghiul de impact a fost cel standard, de 60 de grade pe craniu, iar cei trei s-au poziționat perfect astfel încât baba să primească în cap lovituri la unghi de 120 de grade încadrându-se perfect în jurul ei.

Ce trebuie remarcat e că bătrânica încălcase grav legile țării și regulile sociale. Pe lângă faptul că vândea pătrunjel fără autorizație, baba nici nu purta mască și a și îndrăznit să-i amenințe pe jandarmi strigând „aoleu, păcatele mele” în timp ce aceștia o plezeneau cu pulanul peste față. Bătrânica s-a dovedit a fi rezistentă, fiind necesară aplicarea a peste 60 de pulane până a încetat să țipe și să comenteze. După aplicarea sancțiunii s-a constatat că baba nu se vaccinase cu schema completă, în consecință a fost amendată cu 100.000 de lei.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

2 decembrie 2021 12:36
Citește mai mult despre: baba jandarmi patrunjel

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult