Jandarmii ţin tunurile cu apă la soare, dacă vrem să facem un duş pe 10 august

N-ai apă caldă? Vino pe 10 august în Piața Victoriei. Printr-un parteneriat al Primăriei Capitalei cu Jandarmeria Română, toți cei care vor să facă un duș fierbinte vor fi udați cu tunul de apă al jandarmilor, pe care l-au ținut în soare să se încălzească bine apa. După duș bucureștenii pot cere și un jet-două de deodorant lacrimogen, ca să țină virușii la distanță.

Șefii Jandarmeriei vor fi acolo ca să dirijeze bine intervenția, să nu rămână niciun bucureștean uscat. Participanții sunt rugați insistent să se delimiteze de grupurile de huligani, care vin doar să facă clăbuci.

”Vă rugăm să țineți scandările spre zero, să nu vă intre apă multă în gură”, spun șefii din Jandarmerie. Aceștia îi asigură pe bucureșteni că dacă nu e suficient de caldă apă jandarmii o vor încălzi: ”Avem noi o rețetă, stați liniștiți, e bio”, au declarat zâmbind șefii Jandarmeriei.

Bucureștenii spun îndemnați să nu vină cu săpun: ”N-are sens să vă complicați, când dăm noi cu tunul de apă vi se ia nu doar jegul, ci și pielea”, a completat un jandarm.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de TNR
30 iulie 2020 09:51
Citește mai mult despre: jandarm

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult