Mii de bucureşteni au primit cu îngrijorare vestea că Jandarmeria va asigura de acum încolo paza de la metrou, iar temerile lor sunt perfect întemeiate! Un reprezentant al Ministerului de Interne a confirmat că motivul principal din spatele deciziei e că în subteran poţi bate civili în linişte, fără să te vadă toată lumea la televizor.

jandarmilametroupaza.jpg
"La suprafaţă e mult mai greu să cotonogeşti oameni nevinovaţi: sunt care de televiziune, se uită babele de la geam, trec turiştii cu taxiul şi ne facem de râs în lume", a declarat Geani zis Măciucă, purtător de cuvânt al Jandarmeriei. "În metrou nu te aude nimeni când urli, iar fotografiatul şi filmatul sunt interzise. Ce ţi-ai putea dori mai mult, ca păstrător al ordinii publice?"

Mai mult decât atât, specialiştii Jandarmeriei au calculat că, mulţumită ventilaţiei proaste, gazele lacrimogene sunt mult mai eficiente în metrou, fapt care asigură o economie de 74%.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Thursday, 22.11.2018 18:32 Social

National Cinematografic