Jandarmeria a luat primele măsuri în prinvința incidentului din Târgu Cărbunești, unde un tânăr de 22 de ani a fost împușcat în cap de un glonț ce ar fi provenit de la un poligon de trageri din zonă. După o anchetă internă fulger, făptașul a fost descoperit și retras în rezervă din jandarmerie, cu ridicare în grad și o pensie specială de 12700 de lei pe lună.

sef_jandarmerie_batut.jpg

Celelalte persoane implicate în indicident au fost și ele sancționate administrativ. Astfel, șeful plutonului a primit 48 salarii și o medalie iar colegul de cameră al jandarmului a fost trimis la recuperare psihiatrică pentru 6 luni la o stațiune balneoclimaterică de lângă Balvanyos.

Pe de altă parte, victima jandarmeriei a fost vizitată la spital unde i s-a aruncat o grenadă cu gaz în camera în care dormea și i s-a aplicat o amendă penală de 10.000 de lei pentru că a cărat muniție de război la el, cu capul, fără să aibă permis pentru așa ceva. „A trebuit să și-l batem un pic cu pulanele, că se cam zbătea, el susține că de la gazul din cameră, dar probabil minte”, a declarat șeful jandarmeriei Gorj.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Tuesday, 17.09.2019 17:00 Social

National Cinematografic