Japonia ne cere să mai construim dracului ceva că au terminat de pozat totul în țara asta

Într-un gest fără precedent, împăratul Japoniei, Sepukku Stereotphu Asahi Dry și premierul Takeda Noboru Ikebana Kumite au semnat împreună o scrisoare deschisă adresată autorităților române prin care cere acestora noi investiții în infrastructură. Poporul nipon își exprimă astfel dezamăgirea că în România nu s-a mai construit nimic serios de pe vremea lui Ceaușescu.

„De-a lungul dureroșilor și dificililor ani de tranziție, poporul nipon a fost alături de poporul român, am trimis sute de mii de turiști ca să fotografieze patria dumneavoastră. Din păcate observăm o stagnare în acest domeniu al fotografiei, nu ați mai produs nicio constrcție nouă în ultimii ani. Și nu, blocurile și vilele nu se pun, avem și noi de-alea în lagărul pentru handicapați de la Fukushima”, se arată în scrisoarea liderilor japonezi.

Drept răspuns, autoritățile române și-au luat angajamentul ca până la finalul lui 2020 să termine podul de la Brăila și să-l decoreze extrem de fistichiu și, în plus, vagoanele de metrou de pe linia de Drumul Taberei vor fi vopsite în culorile curcubeului și vor avea cap de pisică, să creadă turiștii că avem un NyanCat imens în subteran.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

27 septembrie 2019 13:09
Citește mai mult despre: japonia

Alte articole

Vezi mai mult