Jihad! Funcţionari fundamentalişti din gruparea teroristă Stat Român au luat ostateci într-un ANAF

Umbra terorismului a ajuns şi la noi. O facţiune criminală de funcţionari fundamentalişti au sechestrat 70 de persoane, pe care le ţin la o coadă în faţa unui ghişeu. Nenorociţii au transmis principalele revendicări: vor un sac cu timbre fiscale, cazier judiciar şi fiscal pentru toţi cetăţenii de la coadă, indiferent de ce au solicitat, dar şi un milion de dosare cu şină, care să fie livrate până la închiderea programului, adică orele 15:30, pentru că e zi scurtă.

Trupele anti-tero-fiscal încearcă să intervină şi să-i neutralizeze pe fundamentalişti, cu un robot tactic, dotat cu imprimantă şi scanner, cu care vor să-i deruteze, apoi să le bage pe uşiţa ghişeului un dosar lacrimogen, cu o modificare de rol fiscal.

“Să le taie Solitaire-ul şi ies ei singuri!”, strigau sute de oameni adunaţi la locul luării de ostateci. Cei de la anti-tero spun însă că nu pot recurge la măsuri atât de drastice, pentru că riscă să fie afectaţi şi funcţionarii decenţi, însă contribuabilii adunaţi în faţa ANAF-ului spun că nu există aşa ceva: “ISIS e nimic pe lângă gruparea Stat Român. Ăştia te omoară psihic, te fac să-ţi tai singur gâtul, trebuie stârpiţi”, strigau oamenii.

Scris de Ionut
26 iulie 2016 13:07

Articole asemanătoare

Vezi mai mult