Chiar e Daniel cel mai bun? Există deja voci că s-a cam ramolit și că vine din spate puternic un taximetrist din București, care are mult mai multe icoane decât actualul șef al Bisericii Ortodoxe. Stați liniștiți. Daniel spune că omul e un naiv, că icoanele sunt cumpărate tot de la el și că în BOR nu contează câte icoane ai, ci câți bani ai.taxiuri_icoane_patriarh.jpg

Nu e prima tentativă de subminare a autorității Patriarhului: ”Am văzut că unii taximetriști au inclusiv lumânări aprinse înăuntru și afiș pentru clienți, să nu urce în față decât bărbații, că e ca la altar. Eu aș fi pus doar o taxă suplimentară, dar mă îndoiesc că cineva vrea să se apropie de jegoșii ăia din taxiuri. Noi preoții măcar mirosim frumos, a tămâie și bani”, spune Patriarhul.

O diferență majoră e că taximetriștii trebuie să se roage de clienți să le lase un bacșiș, în timp ce dacă Patriarhul Daniel vrea bani, pur și simplu dă un telefon la o primărie de Sector, sau direct la Ministerul de Finanțe, dacă e o sumă ce trece de 10 milioane de euro.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Sunday, 25.03.2018 10:22 Social

National Cinematografic