Chiar e Daniel cel mai bun? Există deja voci că s-a cam ramolit și că vine din spate puternic un taximetrist din București, care are mult mai multe icoane decât actualul șef al Bisericii Ortodoxe. Stați liniștiți. Daniel spune că omul e un naiv, că icoanele sunt cumpărate tot de la el și că în BOR nu contează câte icoane ai, ci câți bani ai.taxiuri_icoane_patriarh.jpg

Nu e prima tentativă de subminare a autorității Patriarhului: ”Am văzut că unii taximetriști au inclusiv lumânări aprinse înăuntru și afiș pentru clienți, să nu urce în față decât bărbații, că e ca la altar. Eu aș fi pus doar o taxă suplimentară, dar mă îndoiesc că cineva vrea să se apropie de jegoșii ăia din taxiuri. Noi preoții măcar mirosim frumos, a tămâie și bani”, spune Patriarhul.

O diferență majoră e că taximetriștii trebuie să se roage de clienți să le lase un bacșiș, în timp ce dacă Patriarhul Daniel vrea bani, pur și simplu dă un telefon la o primărie de Sector, sau direct la Ministerul de Finanțe, dacă e o sumă ce trece de 10 milioane de euro.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Sunday, 25.03.2018 10:22 Social

National Cinematografic