Jobul Patriarhului, în pericol! Un taximetrist susține că are mai multe icoane decât șeful BOR

Chiar e Daniel cel mai bun? Există deja voci că s-a cam ramolit și că vine din spate puternic un taximetrist din București, care are mult mai multe icoane decât actualul șef al Bisericii Ortodoxe. Stați liniștiți. Daniel spune că omul e un naiv, că icoanele sunt cumpărate tot de la el și că în BOR nu contează câte icoane ai, ci câți bani ai.

Nu e prima tentativă de subminare a autorității Patriarhului: ”Am văzut că unii taximetriști au inclusiv lumânări aprinse înăuntru și afiș pentru clienți, să nu urce în față decât bărbații, că e ca la altar. Eu aș fi pus doar o taxă suplimentară, dar mă îndoiesc că cineva vrea să se apropie de jegoșii ăia din taxiuri. Noi preoții măcar mirosim frumos, a tămâie și bani”, spune Patriarhul.

O diferență majoră e că taximetriștii trebuie să se roage de clienți să le lase un bacșiș, în timp ce dacă Patriarhul Daniel vrea bani, pur și simplu dă un telefon la o primărie de Sector, sau direct la Ministerul de Finanțe, dacă e o sumă ce trece de 10 milioane de euro.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
25 martie 2018 08:22
Citește mai mult despre: icoane Patriarh taximetrist

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult