Joc pentru părinţii care îşi urăsc copiii

Recunosc, eu nu am respect pentru creatorii de jocuri on line, iar jocul pe care-l au pe site cei de la apropo.ro nu vine decât să-mi confirme opţiunea.  Ideea jocului e următoarea: copilul tău este fugărit de „ursul cel rău” şi tu vrei să îl salvezi. Nu te iei de urs, evident, că e riscant. Apelezi la o metodă mai sigură: urci copilul în catapultă şi îl arunci cât mai departe. Copilul cade în cap de câteva ori, se rostogoleşte de câteva ori, după care vine ursul şi îi dă cu o ghiluea în cap. Ok, copilul n-a scăpat, dar tu primeşti puncte în joc, asta e cel mai important.

Genial, nu? Dacă eşti la Buşteni cu copilul, de exemplu, şi vine peste voi un urs cu intenţii deloc paşnice, ai urcat copilul în catapultă şi ai scăpat de problemă. Mă rog, în Buşteni nu există catapulte, dar astea sunt detalii. Numai răutăcioşii nu apreciază geniul celui care a venit cu ideea de a salva copilul de urs cu o catapultă.

Totuşi, jocul merită câteva îmbunătăţiri: poate ar trebui o variantă în care cel aruncat cu catapulta şi dat cu capul de pământ să fie ursul, nu copilul. E mai greu ursul, ai nevoie de forţă mai mare, dar e mai interesant aşa. Sau de ce să salvăm copilul de urs folosind catapulta? Putem la fel de bine să-l legăm de o rachetă, sau să-l băgăm în ţeava unui tun. Sau să-l urcăm în avion şi să-i dăm drumul de acolo fără paraşută. Puţină imaginaţie, stimaţi creatori de jocuri imbecile!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
10 mai 2010 08:22
Citește mai mult despre: catapulta copil joc urs

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult