Johnson & Johnson devine Johnson & Johnson & Johnson după ce a mai venit un Johnson

Încet, dar sigur, economia mondială se reorganizează! Megacorporaţia Johnson & Johnson devine şi mai mare după fuziunea cu compania americană Johnson, deţinută de magnatul Marcel Johnson. Entitatea rezultată se va numi Johnson & Johnson & Johnson şi promite „din ce în ce mai mult Johnson pentru întreaga omenire”.

„A fost o mişcare surpriză. Un ‘hâţ, Johnsonule’ de miliarde de dolari”, a declarat omul de afaceri Virgil Johnson, despre care publicaţiile de specialitate speculează că şi-ar dori să devină al patrulea Johnson, caz în care Johnson & Johnson & Johnson & Johnson ar avea monopolul pe Johnsonul planetar.

Alţi specialişti sunt însă de părere că apariţia Johnson & Johnson & Johnson nu reprezintă un fenomen nou sau şocant. „Să nu uităm că în 2017 Procter & Gamble a devenit Procter & Gamble & Borcălescu după ce a absorbit covrigăria Borcălescu din Tecuci”, a precizat Frank Furter, analist economic.

„Pe măsură ce numărul Johnsonilor independenţi se împuţinează, unii oameni se întreabă câţi Johnsoni înseamnă prea mulţi Johnsoni la un loc”, remarcă un misterios Johnson cunoscut doar ca Johnson.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
4 ianuarie 2021 14:04
Citește mai mult despre: economie johnson

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult