Jucătorii români de şah vor să trimită o piesă la Eurovision

Melodia interpretată de Paula Seling şi de băiatul ăla cu prea puţin păr pe cap ca să şi-l mai aranjeze cumva nu a încântat pe toată lumea. Cei mai nemulţumiţi sunt, se pare, pensionarii care se strâng zilnic în Cişmigiu ca să joace şah. Ei spun că piesele de anul ăsta de la selecţia naţională pentru Eurovision nu se compară cu ce se compunea pe vremea lor, Mozart probabil. În plus, pensionarilor nu prea le-a convenit că melodia câştigătoare a fost cântată de către Paula Seling şi băiatul ăla care, deşi nu e chel complet, felul în care îşi aranjează puţinul păr rămas îl face să arate mai rău decât dacă ar fi, deci, ca să reiau, melodia câştigătoare a fost cântată de ăştia doi de jos.

În timp ce dădeau din gură, cei doi interpreţi stăteau pe nişte taburete şi se făceau că bat în clapele unui pian. “Ar fi fost normal să se ridice şi să ne cedeze nouă locul la pian”, a pufnit unul dintre pensionari. „Incredibil ce-au ajuns tinerii în ziua de azi.”

Şahiştii din Cişmigiu s-au arătat dispuşi să trimită ei o piesă la Eurovision. “Regina sigur ar face o impresie bună”, spun bătrânii. „Oricum, melodia asta de-a câştigat acum e dezastru, n-am mai văzut o piesă aşa de proastă de când cu seceta din ’46.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
16 martie 2010 22:00

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult