Județele Iași și Suceava vor fi colonizate cu moldoveni de rasă din Buzău, ca să redevină pesediste

Siderați că în două județe din Moldova, Iași și Suceava, alegerile au fost câștigate de Iohannis, pesediștii au trecut deja la acțiune. Decis să recâștige cele două județe până la următoarele alegeri, vicepremierul Liviu Dragnea a anunțat că ele vor fi colonizate cu moldoveni autentici din Buzău în perioada imediat următoare.

”Ne-am gândit inițial la moldoveni din Vaslui, dar sunt bețivi și leneși, nu te poți baza pe ei în ziua votului. Ne-am gândit și la moldovenii din Brașov, dar e un simplu oraș, nu un județ, dacă am fi luat toți moldovenii de acolo ar fi devenit un oraș pustiu. Așa că am optat pentru moldovenii din Buzău, care vor începe colonizarea în cel mai scurt timp posibil”, a explicat Dragnea.

Opțiunea pesediștilor pentru moldovenii din Buzău este cât se poate de normală, în condițiile în care, exceptând Botoșaniul, Buzăul este județul din Moldova în care Victor Ponta a obținut cel mai bun scor electoral. ”Și exact de astfel de moldoveni avem nevoie în Iași și Suceava”, a anunțat Liviu Dragnea.

Times New Roman e pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora 19:00, pe Prima TV! Dacă ai ratat ediția specială de duminică, dedicată alegerilor, urmăreşte-o acum în secţiunea Times New Roman TV.

Scris de Calin
18 noiembrie 2014 16:11

Alte articole

Vezi mai mult