Jumătate din BMW-urile noi ale Poliției figurează ca furate în Germania

Absolut nicio surpriză: jumătate din cele 600 de BMW-uri cumpărate de Poliția Română figurează ca furate în Germania. Cum mașinile nu sunt cumpărate direct din Germania, ci de la cineva care le-a adus din Germania, este o supriză mai degrabă faptul că doar jumătate dintre BMW-uri figurează ca furate și nu mai multe.

Șefii din Poliția Română s-au arătat suprinși de informație, în condițiile în care ei au primit asigurări clare că BMW-uri au fost cumpărate legal de la o bătrânică din Germania, care se ducea cu ele doar duminica, la biserică. „Avem la dosar chiar și poze cu bătrânica lângă cele 600 de BMW-uri“, insistă șeful Poliției Române.

Pe de altă parte, șefii din poliție au decis deja în culise ce vor face cu BMW-urile care figurează ca furate în Germania. Fiecare județ va avea de scăpat de 7-8 mașini, ceea ce e foarte simplu: le vor da interlopilor cu care sunt prieteni polițiștii. „Avem mii de prieteni interlopi în toată țara, să scăpăm de 300 de BMW-uri furate e mai simplu decât să ceri o șaorma cu de toate“, ar fi spus șeful Poliției Române.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
23 septembrie 2022 12:42
Citește mai mult despre: BMW politia

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult