Încă un jurnalist din Rusia şi-a găsit sfârşitul, iar de data asta circumstanţele sunt de-a dreptul suspecte! Potrivit apropiaţilor, acesta nu scrisese niciodată ceva rău despre Vladimir Putin.

jurnalist_rus_mister_putin.jpg

"În vârstă de 82 de ani, Ivan Ailavputin, angajat al cotidianului Putinskaia Slava din Novosibirsk, a fost unul din cei mai serioşi ziarişti ruşi. Specializat în investigaţii, acesta a descoperit de-a lungul anilor zeci de calităţi ale bravului nostru conducător. În aceste condiţii, nu putem spune încă de la ce i s-a tras", spune Nikita Putinrulz, directorul trustului de presă SuperPutinPress.

"Nu excludem moartea naturală, sau înecul cu o felie de crenvurşt. Ar fi ceva, nu? Cu ajutorul bunului Putin, o să-i dăm noi de cap şi acestui mister", a declarat un reprezentant al Poliţiei Locale Novosibirsk, care anchetează cazul.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Wednesday, 29.01.2020 16:21 Social

National Cinematografic