Jurnaliştii Antena 3, somaţi de Voiculescu să găsească legătura dintre Băsescu şi accidentul aviatic

Dan Voiculescu i-a anunţat pe jurnaliştii Antenei 3 că au la dispoziţie 24 de ore să găsească legătura dintre Băsescu şi accidentul aviatic din Apuseni. „Mâine seară vreau să începem prime time-ul cu dovada incontestabilă că Băsescu este de vină pentru tragedia din Apuseni. Şi nu vreau să aud că nu se poate”, a tunat Dan Voiculescu.

„Dacă nu puteţi dovedi că Băsescu a pilotat avionul”, a continuat patronul Antenei 3, „demonstraţi măcar că pilotul era ţinut de vorbă la telefon de Băsescu. Sau că bradul de care s-a lovit avionul a fost plantat acolo chiar de către Băsescu. Faceţi ce e nevoie pentru ca telespectatorii Antenei 3 să fie convinşi că Băsescu este de vină pentru accident!”

Mihai Gâdea s-a conformat imediat şi i-a transmis deja expertului în Photoshop de ce imagini are nevoie până mâine seară. Mircea Badea, în schimb, l-a rugat pe Voiculescu să-l lase puţin să-l pupe în cur, în speranţa că aşa poate îi vine inspiraţia. Dana Grecu urmează să fie anunţată ulterior, întrucât se afla la pisoar la momentul anunţului lui Voiculescu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
21 ianuarie 2014 16:03

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult