Jurnaliştii Antena 3, somaţi de Voiculescu să găsească legătura dintre Băsescu şi accidentul aviatic

Dan Voiculescu i-a anunţat pe jurnaliştii Antenei 3 că au la dispoziţie 24 de ore să găsească legătura dintre Băsescu şi accidentul aviatic din Apuseni. „Mâine seară vreau să începem prime time-ul cu dovada incontestabilă că Băsescu este de vină pentru tragedia din Apuseni. Şi nu vreau să aud că nu se poate”, a tunat Dan Voiculescu.

„Dacă nu puteţi dovedi că Băsescu a pilotat avionul”, a continuat patronul Antenei 3, „demonstraţi măcar că pilotul era ţinut de vorbă la telefon de Băsescu. Sau că bradul de care s-a lovit avionul a fost plantat acolo chiar de către Băsescu. Faceţi ce e nevoie pentru ca telespectatorii Antenei 3 să fie convinşi că Băsescu este de vină pentru accident!”

Mihai Gâdea s-a conformat imediat şi i-a transmis deja expertului în Photoshop de ce imagini are nevoie până mâine seară. Mircea Badea, în schimb, l-a rugat pe Voiculescu să-l lase puţin să-l pupe în cur, în speranţa că aşa poate îi vine inspiraţia. Dana Grecu urmează să fie anunţată ulterior, întrucât se afla la pisoar la momentul anunţului lui Voiculescu.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
21 ianuarie 2014 16:03

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult