Jurnalul Antenei 1, premiat la Salonul de Invenţii de la Geneva

Bucurie imensă în redacţia Antenei 1! Jurnalul de ştiri al postului lui Voiculescu s-a întors de la Salonul de Invenţii de la Geneva cu medalia de aur acordată pentru cea mai bună invenţie din televiziune. Chiar dacă au participat cu mai multe invenţii ale „Observatorului”, cel mai mare succes l-a avut, de departe, invenţia „Mirela-bugetara” .

„Modul ingenios în care am reuşit să transformăm o banală vânzătoare la tarabă din Piaţa Crângaşi într-o bugetară care câştigă salariul minim pe economie pur şi simplu i-a dat pe spate pe membrii juriului. Chiar şi cercetătorii britanici s-au înclinat în faţa invenţiei noastre”, s-a lăudat directorul de programe al Antenei 1.

Chiar dacă ulterior „bugetara” s-a transformat la loc în vânzătoare la tarabă, invenţia „Observatorului” a surclasat toate celelalte invenţii prezentate în cadrul Salonului de la Geneva. „Acest premiu ne dă încredere că suntem pe calea cea bună cu «Observatorul». O să vedeţi şi alte invenţii, din ce în ce mai reuşite. Cu atât mai mult cu cât se apropie campania electorală”, a promis Dan Voiculescu.

Scris de Calin
14 martie 2012 16:03

Alte articole

Vezi mai mult