Scandal în Piața Obor, după ce marele lanț de prăjeli KFC a dat în judecată taraba de mici. KFC susține că Micii Obor încalcă grav bunele practici comerciale de când au început să vândă mici la găleată. Casa de avocatură Micescu, Micu și Asociații, care reprezintă Micii Obor, susțin că nu au nicio vină, pentru că clienții sunt cei care vin cu gălețile să ia micii.

”Oamenii s-au obișnuit și cumpără o găleată de mici și o găleată de muștar, cam asta fiind și proporția corectă între mic și muștar. Sunt clienți serioși, oameni solizi, care nu se încurcă cu un carton de mici. KFC e o firmă mică, vrea să se afirme și să-și facă reclamă pe spatele Terasei Obor, un local cu încasări mult mai mari și produse mult mai de calitate”, spun avocații.terasa_obor_mici_galeata.jpg

KFC e acuzată din toate părțile că a tabloidizat mâncarea atacând Micii Obor: ”Să vândă și ei aripioare picante la găleată adevărată, de 10 litri, nu la cutia aia de popcorn cum fac acum”, spune un om la coadă la mici în Obor.

Acțiunea în justiție intentată de KFC e cu atât mai dubioasă, cu cât KFC cere despăgubiri în mici, câte 4 pentru fiecare angajat, cu muștar și pâine.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de TNR | Sunday, 13.10.2019 14:17 Social

National Cinematografic