KFC dă în judecată taraba de mici din Obor, care de o săptămână vinde mici la găleată

Scandal în Piața Obor, după ce marele lanț de prăjeli KFC a dat în judecată taraba de mici. KFC susține că Micii Obor încalcă grav bunele practici comerciale de când au început să vândă mici la găleată. Casa de avocatură Micescu, Micu și Asociații, care reprezintă Micii Obor, susțin că nu au nicio vină, pentru că clienții sunt cei care vin cu gălețile să ia micii.

”Oamenii s-au obișnuit și cumpără o găleată de mici și o găleată de muștar, cam asta fiind și proporția corectă între mic și muștar. Sunt clienți serioși, oameni solizi, care nu se încurcă cu un carton de mici. KFC e o firmă mică, vrea să se afirme și să-și facă reclamă pe spatele Terasei Obor, un local cu încasări mult mai mari și produse mult mai de calitate”, spun avocații.

KFC e acuzată din toate părțile că a tabloidizat mâncarea atacând Micii Obor: ”Să vândă și ei aripioare picante la găleată adevărată, de 10 litri, nu la cutia aia de popcorn cum fac acum”, spune un om la coadă la mici în Obor.

Acțiunea în justiție intentată de KFC e cu atât mai dubioasă, cu cât KFC cere despăgubiri în mici, câte 4 pentru fiecare angajat, cu muștar și pâine.

Scris de TNR
13 octombrie 2019 12:10
Citește mai mult despre: mici

Alte articole

Vezi mai mult