Scene desprinse dintr-un film de Tarantino pe străzile Craiovei, unde o mireasă, pe care o vom numi The Bride ca să-i păstrăm anonimitatea, i-a alergat cu o sabie ninja pe nişte membri ai familiei, care nu i-au dat darul la nuntă, sau i-au dat prea puţin.

mireasa_craiova_kill_bill.jpg

“O văzui că se uită prin plicuri şi se înroşeşte. Pe urmă se uită urât în direcţia rudelor. Până ne dezmeticirăm noi, ea comandă lăutarilor o manea, luă sabia şi începu să-i atace pe ăştia p-aicişa”, susţine un nuntaş oltean.

Urmărirea cu sabia ninja a fost atât de palpitantă, că mulţi nuntaşi spun că în meniul de nuntă ar fi trebuit să fie şi popcorn: “Tarantino e cu atât mai suprarealist pe manele, într-un cort de nuntă”, spune unul din nuntaşi, evident cinefil.

Acum mireasa îi caută pe cei care fuseseră invitaţi, dar n-au venit. Aceştia se scuză însă că în weekendul respectiv s-au uitat la Filme emblematice pe bandă rulantă la AMC: “Ne-au dat fatala! După Kill Bill urmează Terminator 3 şi Tears of the Sun cu Bruce Willis. Deci, n-ai cum!”, spun cei care au chiulit de la nuntă.

Scris de Advert Einstein | Friday, 06.12.2019 13:01 Social

National Cinematografic