Kim Jong-un a plâns când a aflat că România are 80 de McDonalds-uri şi el niciunul

Dictatorul din Coreea de Nord dovedeşte încă o dată că nu e chiar un monstru fără suflet! Acesta a izbucnit în lacrimi chiar în timpul unui discurs, după ce un aghiotant i-a şoptit la ureche un adevăr dureros: că până şi România are 80 de restaurante McDonald’s şi Coreea de Nord nici măcar unul.

„Nu mă deranja ATÂT de tare că trebuie să merg în Japonia cu un paşaport fals ca să-mi iau un happy meal. Credeam că aşa merge treaba, mi se părea ceva normal”, a suspinat Kim Jong-un.

„Nu mi-am dat seama niciodată cât de înapoiaţi suntem până când prietenul meu, generalul Bing Bo-bung, nu mi-a arătat ultimele statistici în materie de Mecuri. Cum dumnezeului să aibă românii 80 de Mecuri şi noi la Phenian nici măcar unul? Sunt o mare dezamăgire, atât ca lider cât şi ca mâncăcios.”

Ştergându-şi lacrimile, Kim a anunţat o serie de reforme democratice menite să rezolve o multitudine de probleme ale societăţii nord-coreene, printre care problema McDonald’s, problema KFC, problema Burger King, problema Taco Bell, problema Pizza Hut şi chiar şi problema Subway.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
13 octombrie 2020 14:08
Citește mai mult despre: Coreea de Nord Kim Jong Un McDonalds

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult