La Călăraşi se va deschide o maternitate pentru călugăriţe!

Premieră în municipiul Călăraşi! La cererea numeroaselor cupluri de călugări şi călugăriţe din zonă care aşteaptă venirea pe lume a unui copil, Primăria va inaugura în oraş o maternitate destinată special feţelor monahale. “Nu vrem să se creadă că încurajăm imoralitatea”, spune edilul, “în maternitate nu vor avea acces decât călugăriţele căsătorite sau care pot demonstra măcar că au un prieten stabil.”

Primarul speră ca în următorii ani lângă maternitate să se înalţe şi o clinică de fertilitate pentru feţele monahale. “Ne dorim să atragem cât mai mulţi călugăriţe în oraş, deoarece sunt singura noastră speranţă de mai creşte natalitatea. De asemenea, ne-am bucura foarte tare ca micuţii care se vor naşte în această maternitate să se călugărească şi ei, la fel ca părinţii lor, să-şi întemeieze un cămin şi să ducă mai departe această frumoasă tradiţie a familiilor de monahi.”

De asemenea, primarul se gândeşte să inaugureze şi un club de strip-tease pentru călugări. „Sunt şi ei oameni, dacă au neveste şi copii asta nu înseamnă că nu trebuie să se distreze. Doar n-o să-i ţinem ca într-o mănăstire”, a completat primarul.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de TNR
1 decembrie 2011 14:12

Alte articole

Vezi mai mult