La cererea pelerinilor, România deschide un Mega Image pe Muntele Athos

Au avut credinţă şi s-a întâmplat! România a decis să deschidă un Mega Image pe Muntele Athos, pentru ca pelerinii să nu mai care atâtea provizii după ei. Nefiind nevoie de produse feminine, este mult loc în rafturi pentru alte produse mai utile.

Nu mai există sutele de creme, şampoane, balsame, râcâitoare de călcăie, plasturi vaginali, beţigaşe de unghii sau oje, care se găsesc într-un Mega normal, şi nici cidru sau alte băuturi de muieri. În magazin se vând mai mult produse destinate bărbaţilor: pâine, carne, bricege, bere sfinţită 365, desfăcătoare de bere, cartofi şi mici de post, peşte ortodox, nachos duhovniceşti şi vin mânăstiresc.

Fiind un Mega special, dacă sunt mai mult de 4 pelerini la coadă mai vine un călugăr şi deschide o casă suplimentară. Fireşte, raionul de mătănii, candele, lumânări şi tămâie va fi extins. Va fi adăugat un raion nou, cu detergenţi speciali pentru rantii, sutane şi patrafire, dar şi un raft cu promoţii: anafură la vânzare accelerată şi împărtăşanie expirată.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
16 septembrie 2019 16:09
Citește mai mult despre: Mega Image

Alte articole

Vezi mai mult