La fiecare an de căsătorie, bărbaţii vor primi minute gratuite de stat la bere cu băieţii

În sfârşit, o veste bună pentru bărbaţii căsătoriţi! Conform unui nou proiect de lege, iniţiat de Organizaţia Bărbaţilor din România (OBR Bergenbier), începând de anul acesta ei vor primi la fiecare aniversare a căsniciei minute gratuite de stat la bere cu băieţii, în funcţie de durata relaţiei. Proiectul face parte din Cartea Galbenă a O.B.R. Bergenbier, care se vrea o constituţie care să apere drepturile bărbaţilor.

În mod oarecum surprinzător, decizia a fost primită cu entuziasm de foarte multe femei. „O măsură binevenită, atât pentru ei, cât şi pentru noi, femeile. Eu sunt dispusă să-i acord soţului meu 90 de minute lunar de stat la bere. Şi nu fac asta doar pentru că, de fiecare dată când vine de la bere, îmi spune că sunt frumoasă, o fac pentru că sunt o persoană înţelegătoare”, a explicat o casnică de 40 de ani din Bucureşti.

Evident, sunt şi femei care consideră legea imperfectă. „Sunt de acord, însă doar cu o condiţie: banii pentru bere să fie asiguraţi de la bugetul statului. Pentru că nu mi se pare corect ca eu să renunţ la cosmetice, la hairstylist sau la sala de fitness pentru ca soţul meu să bea câteva beri în plus pe lună”, este de părere o proaspătă soţie. „Şi încă ceva: să nu se dea mai mult de 20 de minute lunar, că nu vrea nimeni să se ajungă în situaţia ridicolă în care bărbaţii au parte de prea multă distracţie departe de noi, femeile”, a adăugat tânăra.

Articol recomandat de Organizaţia Bărbaţilor din România – Bergenbier

25 aprilie 2012 10:04
Citește mai mult despre: bere casatorie

Alte articole

Vezi mai mult