La fix! Fulgerul care a lovit avionul TAROM a pârlit cei 14 porci aflaţi în cală

Surpriză plăcută pentru mai mulţi pasageri ai avionului TAROM care a fost obligat să se întoarcă pe Otopeni după ce a fost lovit de fulger! Puternica descărcare electrică a pârlit toţi cei 14 porci pe care aceştia îi transportau în cala aeronavei, curăţându-i în totalitate de păr şi făcând şoriciul crocant şi delicios.

„Când am băgat porcii la cală, mi-au oprit butelia de gaz, spuneau că n-am voie cu ea în avion, că e periculos, tâmpenii din astea”, povesteşte Geani P., proprietarul câtorva dintre porci. „Chiar mă întrebam cu ce o să-i pârlesc când ajung în Spania, dar iată că Dumnezeu le descurcă pe toate.”

„M-am speriat un pic când ne-a lovit trăsnetul, dar am simţit mirosul ăla grozav de porc pârlit şi m-am liniştit. I-am cerut însoţitoarei de bord o ţuică, am pus nişte Nicu Paleru la boxa bluetooth şi am aşteptat cuminte indicaţiile pilotului”, spune Nicu F., un alt călător cu porc în bagajul de cală.

„Acum îmi pare rău că am insistat să iau porcul în bagajul de mână, că aici n-a bătut fulgerul”, oftează Andrei M., ghinionist.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
26 martie 2024 16:00
Citește mai mult despre: porci tarom

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult