La Ministerul Transporturilor plouă cu macarale

Întrucît construcţia de autostrăzi merge mult mai anevoios decît promitea ministrul trei într-unul (demis, interimar şi propus) al transporturilor, Radu Berceanu, strategii ministerului s-au reprofilat pe o activitate cu mai mari şanse de reuşită: demolarea.

Nu contează ce şi pe ce căi, demolare să fie!

Şi, pentru a controla mai bine fenomenul, ca să nu fie domnul minstru nevoit să se deplaseze prin coclauri, s-a stabilit că cel mai bine executată e o demolarea pe care Berceanu o poate admira de la geamul biroului din minister. Astfel, azi dimineaţă o macara utilitară s-a prăbuşit fix peste clădirea Ministerului Transporturilor.

Se pare totuşi că Berceanu nu a fost prea impresionat de căderea macaralei, spunînd că nici nu se compară cu căderea lui Boc din emisiunea lui Andrei Gheorghe. Chiar şi Băse, dacă se antrenează serios în cantonamentul de la Golden Blitz, e capabil de o cădere mai spectaculoasă, a adăugat Berceanu.

Oferta specială de 1 Decembrie: bere TNR cu 20% reducere pentru toți românii. Și nu i-am uitat nici pe frații unguri. Pentru ei avem bere TNR cu 20% mai scumpă.

Scris de Calin
26 octombrie 2009 09:10

Alte articole

Vezi mai mult