La Socola, nebunii sunt declaraţi sănătoşi, după care sunt trimişi în misiuni secrete

Desfiinţarea spitalelor de nebuni a dat naştere unor adevărate revoluţii în rândul pacienţilor internaţi. În toată ţara, nebunii sunt foarte deranjaţi, că lor nu li se respectă niciodată părerile şi că sunt consideraţi nişte cetăţeni fără drepturi. La spitalul de la Socola, nebunii sunt declaraţi sănătoşi, după care sunt trimişi în misiuni secrete. Pacienţii pleacă din spitale cu lacrimi în ochi şi jură să salveze lumea de diverse chestii.

La Spitalul 9, nebunii au organizat un miting spontan în curtea spitalului şi au trasat cu cretă pe trotuar o baricadă masivă. „Aici se iau decizii peste capetele noastre”, ne spune un tânăr pacient invizibil. „Suntem derutaţi, e un haos total aici. Mulţi împăraţi au fost siliţi să abdice, zeci de agenţi secreţi au fost descoperiţi, martorii incomozi au fost eliminaţi. Trebuie să facem ceva! Din acest moment, casa de nebuni numărul nouă a devenit Republică! Trăiască libertatea de conştiinţă!”

La Spitalul Băcăceanca este deja stare de alertă generală. Domniţele s-au refugiat în castelul de apă al spitalului de când generalii au instituit dictatura militară. Mulţi nebuni au fugit din spital aşa cum erau, numai într-o cămăşuţă de forţă subţire şi nimic altceva.

Scris de TNR
14 aprilie 2011 11:56

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult