La Socului au fost aduși salvamari, să nu se înece clienții cu șaorma

Șaormăria Socului este prima din București care demarează un program pilot pentru a crește siguranța consumatorului. Începând de luna aceasta, în apropiere au fost aduși salvamari, care vor lucra în trei schimburi, rostul acestora fiind să evite cazurile de înecare cu șaorma și cei care trec peste linia de pericol.
Orice șaormă are o linie de pericol care ne arată cât putem băga în gură și apoi imediat pe gât fără să existe riscuri de sufocare. Din păcate, mulți utilizatori de șaormă nu cunosc sau preferă să ignore aceste detalii de pe fâșia cu care este învelită și își pun în pericol viața.
Salvamarul va apela la un fluier prin care va atenționa consumatorul de șaormă că a băgat prea mult în gât sau pe gură și, la nevoie, va putea executa manevra Heimlich, pentru a scoate șaorma afară, precum și alte exerciții de resuscitare.
Momentan proiectul pilot va fi demarat doar în București, unde se comercializează șaorme adevărate, nu în provincie, unde oamenii mănâncă practic niște clătite cu pui.
Joburi Disponibile
Comentarii 0 comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.